Hei taas!

Äiti teki eilen taas jotain tietokoneella koko päivän. Sitte ku Sami tuli töistä niin meiän piti Samin kanssa käyä viemässä se koululle johonki "tenttiin". Se on kuulemma sellanen testi, mutta siinä ei kuitenkaan testata tottelevaisuutta, vaan jotain että tietääkö kuinka paljon jostain asiasta. Vähän niinku tietokilpailu. Sen ei kuulemma enää tartte tehä juuri mitään tietokoneella, paitsi joku pikkujuttu, joka on kuitenki taas monta päivää vievä.

Me vain nukuttiin Samin kanssa se koko aika mitä äiti oli siellä. Sitten ku se tuli takas nii mentiin kaupaan. Mie tietenki sain vahtia autoa parkkipaikalla sen aikaa. Sitten illalla Sami lähti juoksemaan minun kanssa kahestaan! Käytiin oikein kaukana ja mentiin lujaa!

Nytten ku oon ihan poikki vielä eilisestä juoksemisesta niin äiti alko suunnittelemaan, että mentäis käymään pitkällä päiväkävelyllä ja ostettais samalla vessapaperia, ku äiti ei eilen muistanu. Ne vessapaperirullien hylsyt on tosi kivoja ku äiti ja mummi ja Sami laittaa herkkuja niitten sisään ja heittää mulle! Että voitais kyllä käyä, vaikka oonki tosi väsyny.

Olis siellä kyllä sen yhen juoksusen nartun hajutki tuossa nurkalla... Taidan mennä äkkiä hoputtaan äitiä!!

Taikuri