Hei.

Mulla on maha vähän sekasin. Ei kuulemma sais muka syödä niitä hyvänmakusia könttejä ulkona. Äiti sano että tää johtuu varmasti siitä.

Yöllä väänsi mahaa ihan mahoton, eikä äiti heränny niin ekat kakat tuli olohuoneen matolle, ku en ehtiny saunaan. Äiti sano ettei se haittaa, koska se on se matto, jota oon käyttäny leikkimiseen. Tennispallo on vain hukassa, niin en oo saanu leikittyä kunnolla pitkään aikaan. Kuitenki, se mahakipu ei menny ohi niin ehin onneksi saunaan ennen seuraavaa kakkaa.

Aamulla äiti sitten heräs ku haisi niin pahalta ja se ei tainnu hirveesti tykätä, ku se löys kaikki kuus kakkaa ja kahet pissat. Mutta ei se ollu vihanen onneksi, jotku kuulemma suuttuu ihan mahoton, ku löytävät kakkaa tai pissaa sisältä. Äiti vain sano, että onneksi kävin saunassa, enkä tehny kaikkia matoille ja parketille.

Nyt sitten äiti on siivonnu koko päivän ja heittäny maton parvekkeelle oottamaan pesupäivää. Kuulemma pitää mennä mummolaan pian sen kanssa ja ottaa samalla kaikki muutki matot mukaan. Sitten saa leikkiä vedessä!

Lähtisköhän äiti käyttään minua taas ulkona... Meinaa vähän oksettaakki.

Taikuri