Hei kaikki pitkästä aikaa!

Oltiin vasta reissussa ja käytiin kalassaki! Uistateltiin monta tuntia Sevetillä ja oli tosi kivaa. En kyllä eka oikein tajunnu koko jutun ideaa, ku ei ees saatu kalaa, mutta oli se vain kivaa kuitenki, ku sain istua äitin vieressä ja katella maisemia ja vahtia vapaa. Sami vahti muita, mutta mie omin tuon yhen. Piti välillä pitää ihan kiinniki siitä ja testata, että se oli hyvin.

Tkalassa.jpg

Nuista pelastusliiveistä en kyllä hirveesti tykänny, mutta Laki kuulemma sanoo että ne pitää olla kaikilla veneessä. Kukakohan se Laki oikein on, ku se ainaa määrää kaikkea tyhmää, niinku että koirat ei saa olla ilman hihnaa taajamissa...

IMG_1791.jpg

Nuotiolla ku oltiin rannassa välillä niin mie tykkäsin kovasti loikoilla varvikossa käpyjä pureskelemassa. Varsinki aina uimisen ja kahlaamisen jälkeen siinä oli kiva pyöriä kuivattelemassa. Edellisenä päivänä käytiin kävelemässä jollain järvellä ja äiti poimi mulle pari marjaa maisteltavaksi. Mustikan ja hillan. Ne oli ihan hyviä, mutta en nyt ehkä joka päivä haluais niitä syyä, vaikka ne siellä mettässä maistuki. Ite löysin vielä parempia herkkuja kuitenki. Äiti sano, että ne oli jäniksen ja poron papanoita, eikä niitä olis ees saanu syyä, mutta ku ne oli niin vastustamattomia!

Taikuri