Hei!

Sain tänään kolmannen sertin! Ja sain myös sellaisen kansainvälisen varasertin, mutta kuulemma se muutetaan ihan oikeaksi cacibiksi (ei kuitenkaan ihan kakiksi ku sitä mulla kuulemma piisaa omasta takaa) vielä. Sitten kävin vielä kasvattajakehässä ja juniori handlereissa kans! Oli kyllä ihan älyttömän kiva päivä. Onneksi oon saanu levätä paljon nyt kotona, paitsi äsken ku äiti ja Sami otti minusta kuvia...

finmva.jpg

IMG_1646.jpg

Tuossa alemmassa kuvassa näkyy tuo poropatsas niin siinä lukee, että sain FIN MVA -tittelin. Minusta porot on paljon kivempia kyllä elävinä, ku sillon voi yrittää vähän vahtia autoa. Kotona en ole niitä ikkunasta vielä nähny, autosta vain monesti. Mummolassa niitä on kuulemma joskus ihan siinä terassilla, mistä mie aina pääsen suoraan ulos! Olis kyllä kiva joskus nähä siellä poroja niin pelottelisin ne heti pois kunnon haukahduksilla, niinku sen naapurin ison koiranki!

Mulla kyllä väsytti ihan mahoton, ku melkein herättivät minut nuihin kuviin, nii en viittiny kunnolla poseerata. Protestoinki sitte niin, etten nostanu häntää, vaikka oikeesti osaanki kantaa sitä hienosti kaarella ja pietin korvatki vähän liian matalalla äitin mielestä. Siitäpä sai ku meni ja otti minut väsyneenä kuviin!!

Terkuin
FIN MVA Taikuri