Hei!

Äiskä päästi meidät taas koneelle!

Taikuri oli joulun naisissa. Sillä aikaa Veli joutu opettelemaan yksin leikkimistä ja tokoa. Ja se sai tosi paljon huomiota, kun se oli muka niin raukkana alkuun. Kuitenki, Sami ja äiti opetti Velille noutamista ja etsimistä. Se oppi ne heti ja tykkää varsinki etsimisestä, kun yleensä ne on herkkupaloja, mitä on piilotettuna.

Yleensä tähän asti sillon ku ollaan päästy juoksulenkille, se on ollu Sami joka on juossu ja äiti on ollu pyörällä. Tällä viikolla äiti käytti meidät yksin juoksulenkillä! Oltiin ihan ihmeissään enste, mutta ei se jaksanu juosta ku pätkiä välillä. Mutta onneksi käytiin pidempi lenkki sentään. Se sais kyllä opetella juokseen pitemmästi ja lujempaa. Meidän piti vähän yrittää komentaa sitä vauhtiin välillä, ku meinas hidastaa tahtia! Toisaalta välillä oli kyllä tosi kiva mennä hitaasti, ku siellä oli paljon hajuja, mitä piti tarkistaa ja merkata, kun kaikki koirat oli käyny lenkillä kun ei ollu paljoa pakkasta.

Tänään ku oltiin lähössä lenkille, äiti otti meidän lämpömanttelit esille! Hyi! Se puki ne väkisin meidän päälle ja sitten vasta laitto hihnat ja päästiin ulos. Siellä oliki tosi kylymä! Mutta kyllä mentiin urheesti ja innolla lyhyt lenkki silti! Oli tosi kiva sitte tulla takas sisälle, ku päästiin lämpimään suihkuun mahapesulle. Siinä lämpenee varpaat samalla tosi mukavasti...

Nyt sitten nukuttaaki tosi makiasti.

Terkkuja pakkasesta!

Taikuri ja Veli