Heip!

Mie pääsin viikonloppuna taas mummelin kanssa näyttelyyn! Siellä oli tosi paljon taas muita koiria ja Helga! Helga on minun elämäni narttu. Mummi ja pappa vain ei ymmärtäny. Onneksi ei sydänsurut kestäny hirviän kauaa, mutta oli se raastava erotus... Itkin monta minuuttia, enkä olis halunnu millään mennä muiden koirien hajuja haistelemaan tai kävelemään mummin tai papan kanssa, mutta sitten päätin, että elämän täytyy jatkua.

Ite näyttelyssä sain taas sertin ja itteäni korkeemman pokaalin! Siellä kehässä oli ihan tosi hauskaa varsinki sillon ku mummelin kanssa pääsin sinne! Äiti aikoo ottaa kuvan minun ruusukeseinästä ja laittaa sen tänne, ku siellä on jo niin monta vaaleenpunasta, -sinistä, valko-sinistä ja kelta-punasta ruusuketta. Kelta-punasia on vaan yks, mutta on se hieno! Olisin halunnu leikkiä sillä, mutta ei äiti antanu. Laitto sen vain sinne seinälle pahviin kiinni.

Näyttelyn jälkeen mie pääsin mummelin, papan ja Valtsun kanssa hakemaan äitiä töistä! Pääsin käymään siellä sisälläki haistelemassa! Sitten mie nukuin koko matkan mummilaan omassa boksissa, ku Valtsun ja äitin kanssa oltiin takapenkillä ja Valtsu on niin iso, että se vei kaks paikkaa ja äitin piti piettää minun boksia sylissä, että Valtsu mahtu makaamaan kunnolla. Sitten ku oltiin viimein perillä niin pääsin heti ulos merkkaamaan koko reviirin kahesti Valtsun kanssa!

Sunnuntaina sitten oliki isänpäivä ja sain maistaa kakusta pikkusen kermavaahtoa. Se oli tosi herkullista ja olisin halunnu sitä enemmän, mutta ei Johanna ja äiti antanu paljoa. Sitten ku mummeli kuori nauriita säkillisen niin sain maistaa papalta ja mummelilta pikkuset palaset keitettyä naurista. Se oli herkkua kans!

Sitten illalla tuliki Sami kanssa syömään ja hakemaan minut ja äitit kotia. Sain istua äitin sylissä koko matkan takas kotiin! Se matka on melkein 2 tuntia, mutta meillä meni yli sen ku piti käyä viemässä tavaroita Samin kavereille matkanvarrella. Mutta mie makasin vain minuutin kerrallaan, eli varmaan viis minuuttia yhteensä koko matkasta, ku oli niin kiva istua ja seisoa äitin polvilla ja kattoa ikkunasta eteen päin ku mentiin niin lujaa! Varsinki sillon se oli tosi hauskaa ku Sami hidasti ja tuli katuvalot niin näki paremmin kaiken.

Nytten äiti valittaa että se ei jaksais enää maata minun alla tässä sohvalla, ku sen pitäis muka päästä käymään koululla. Eilen se kyllä sano että sillä on vapaapäivä, mutta koulu on sitten varmaan vain huvia.

Taikuri.