Heips!

Käytiin äitin kanssa perustottelevaisuuskurssilla eilen illalla! Siellä oli tosi monta koiraa, mutta äiti ei antanu minun ees haistella niitä. Alkuun melkein kaikki ne muut koirat haukku ihan mahoton, mutta mie olin nätisti hiljaa. Pikkusen vain urisin, ku olis kyllä oikeesti tehny niin kovasti mieli haukkua mukana...

Ne ohjaajat näytti äitille, miten sen pitää leikkiä minun kanssa ja miten mulle annetaan makupaloja oikeaoppisesti. Mutta on se kyllä oikeastikki kivempi saalistaa lelua ja tulla hakemaan makupala, ku että ne vain työnnetään suuhun. Sitte äiti alko naksuttelemaan sitä laatikkoa taas ja anto nameja. Mie osasin erottaa heti että koska äiti naksuttaa ja koska muut, etten tyhjää lopeta nuuskimista ja joudu alottaan alusta. Sitte se alko vielä kikkailemaan sen naksuttimensa kanssa, ettei se naksauttanu ja antanu namia ennen ku katoin sitä ja sitten se vielä alko hokemaan "täällä". Ihan hassu.

Yks niistä ohjaajista sano, että se pitää opetella ens kerraksi, että osaan kattoa äitiä kauniisti. Mie kyllä osaan jo, mutta ne makupalat on kyllä parhaita.

Taikuri