HEI!!

Äiti ei ole päästäny meitä ollenkaan koneelle puoleen vuoteen!! Ihan epäreilua!

Puolessa vuodessa Veli on kasvanu mahoton ja siitä on lähteny tosi paljon karvaa. Taikuristaki on lähteny karvaa, mutta ei yhtä paljoa.

Me ollaan molemma jouduttu kurikouluun! Oltiin muka niin huonosti käyttäytyviä yhessä, että meitä piti alkaa kunnolla kouluttaan ja nykyään ei saada ees mennä ovesta ennen ku "isäntä" ja "emäntä" on menny! Joskus "isäntä" jättää meijät oottaan alemmalle porrastasanteelle, että ne saa avattua oven ja mentyä sisälle ja saadaan liikkua vasta sitten ku saadaan lupa, vaikka yläkerrasta tai alempaa joku on avaamassa oveansa. Olis kyllä paljon hauskempaa käyä tervehtimässä ja tutustumassa naapureihin ja niiden lemmikkeihin. Se yläkerran rotikkauros on kyllä aika pelottava... Se tyttö tartteis ainaki 10 kilon puntit jalkoihin, että se sais piettyä sen paikallaan sillon ku satutaan yhtä aikaa ulos. Onneksi se ei ole usein siellä ja se kiertää meidät kaukaa.

Me ollaan käyty tosi monessa näyttelyssäki. Veli on saanu sertin ja Taikuri on vain ollu komiana herrana mukana ja välillä vähän kehässäki. Sai se kyllä sen kaks kertaa ittensä korkusen pystin sieltä erkkarista, ku oli komein uros. Taikurista olis ollu paljon mukavampi vahtia tiellä kulkijoita ku poseerata hienona pokaalin kans. Seki olis ollu kiva, jos ne herkkupalat, millä yrittivät houkutella olemaan kiltisti, oli kaadettu pokaaliin ja pokaali laitettu vähän matalammalle...

 

Käytiin me eläinlääkärissäki molemmat, Taikuri kävi kahesti ja Veli kerran. Ekalla kerralla äiti oli unohtanu Taikurin rokotukset ja se sai viimetingassa ajan, ettei menny passiki umpeen! Tokalla kerralla meistä molemmista otettiin verta jotoki geenijuttua varten ja Veli rokotettiin ja polvet tarkastettiin kans.

Kesälomalla met kävimmä ensin pohjosessa ja sitten etelässä. Pohjosessa met käytiin monta kertaa muutenki. Siellä ku on se Galsi, joka on tosi kiva. Se tykkää juosta mahoton mettässä, mutta me ei oikein pysytä sen vauhissa, niin seurataan sitten vain äitiä ja "isäntää". Se komentaa meitä mettässäki. Ihan tylsää. Äiti on aina vain pyytäny tuleen samaa tahtia, ettei jäädä jälkeen haisteleen poroja ja syömään pupujen kakkaa. Se vasta herkkua onki!

Etelässä oltiin Forssassa ja Tampereella. Siellä oli Tampereella oli iso koira kans, Miki-serkku. Se vain oli niin vanha ja raihnanen, että sitä ei enää ole. Sen kans oli kiva olla sen takapihalla. Saatiin olla siellä niin kauan rauhassa, ku ihmiset huomas, että met mahuttiin portin alta naapurin pihalle, jota ei ollukaan aidattu! Naapurit kyllä oli tosi mukavia ja ne tykkäs meistäki.

Siellä oltiin Sini-tätin luona ja sillä oli kolme frettiä sellasessa tosi isossa häkissä. Ne haisi tosi hassulle Velin mielestä, ku se ei ollu ennen nähny niitä.

Eilen äiti alko ehotteleen Samille, että mentäis taas käymään Sini-tätin luona. Olis kyllä tosi kivaa, ku se paijaa meitä koko ajan ja ottaa meidät aina viereen nukkumaan!

Taikuri ja Veli