Hei taas!

Tiätkö mikä on maailman paras leikki? Se kun ensin vinkuu ja esittää äitille, että tassu olis pipi, mutta oikeesti minitennispallo onki sohvan alla, enkä yllä ottaan sitä sieltä ite. Sitten ku äiti ei tajua, että mitä sen pitäis tehä niin annan vähän vinkkiä sille tönimällä luutan vartta, joka on tuossa sohvan alla valmiina, että äiti voi sillä kaapia kaikki lelut mulle kerralla sohvan alta. Sitten ku se viimein antaa mulle sen tennispallon niin ensin sitä pitää purra ja sitten se pitää laittaa pyyhkeen tai mummon tekemän tilkkutäkin päälle. Sitten sitä täkkiä tai pyyhettä pitää puistauttaa siitä pallon läheltä niin se pallo lentää kauas ja sen perässä saa juosta. Sitten ku sen saa kiinni niin sitä pitää purra ja puistella ja se suussa pitää ehdottomasti aina hyppiä. Sitten se pitää viedä takas sen pyyhkeen tai täkin päälle ja puistauttaa uudestaan. Pitää vain muistaa olla ite seisomatta siinä päällä, ku sitten se ei liikukaan.

Jos ei ole pyyhettä tai täkkiä niin oma patjan päälynen, äitiltä otettu sukka tai joku muu, hätätilassa mattokin, käy tosi hyvin. Matosta vain saattaa irrota ne hapsut, mutta niilläki on sitten kiva leikkiä, niin ei se oikeastaan haittaa, vaikka äiti yrittääki aina kieltää. Paras on sitten leikkiä maton kanssa sillon ku se ei ole kotona. Mainokset ja sanomalehetki käy hyvin ja niilläki kannattaa leikkiä vain sillon ku äiti ei ole kotona.

Jos tennispallo onki siellä sohvan alla eikä sitä saa sieltä mitenkään niin sen tilalla voi käyttää vaikka luuta tai nappuloita tai ihan mitä vain!

Ja seki on kivaa, jos pyyhkeen alle laittaa jonku luun tai lelun ja sitten kaivaa sen sieltä!

Pitää mennä takas leikkimään, heippa!

Taikuri