Hei!

Äiti tarkisti meidän molempien hampaat sunnuntaina. Velilläki on yhtä hienot hampaat ku Taikurilla. Isot ja valkoset. Niillä se tykkää kirputella kaikkea kivaa, niinku Taikurin viikset poikki, äitin nilkkoja aina aamusin, äitin ranteita sylissä maatessä ja niin edelleen.

 

Taikurilla sattu pikku haveri sunnuntaina kans, sen takia se meidän hampaita tarkisteli. Eka se katto Taikurin suun kokonaan, kun sillä oli selkäkarvoissa pikkusen kuolaista verta lenkin jälkeen. Taikuri liukastu nimittäin lenkillä ku leikittiin oikein kunnolla riehakkaasti ja löi naaman maahan. Sillä tuli ikenestä pikkusen verta, mutta nyt se näyttää jo olevan ihan kunnossa taas.

Kuva on sunnuntailta ja se kipiä kohta on tuossa kulmurin edessä olevan ylähampaan juuressa. Ja kattokaa nyt miten äiti tunki sormenki Taikurin silmään!! Taikuri muka pyristeli irti, ku oli suu arkana. Seli seli sanoo Taikuri!

Noh, mutta äiti on jättäny Taikurin tossut, joita se on pukenu Velille pakkasilla tuohon sohvan käsinojalle, niin pitää rientää varastaan ne äkkiä!

Taikuri ja Veli

P.S. Onnistuttiin!!