Äiti on ihan tylsä. Se on aina töissä. Nytki se oli kolmena päivänä peräkkäin töissä, eikä minun kanssa leikkimässä. Minun sitten pitää keksiä omat leikit, mitä voi leikkiä yksinki. Pallot oli tänä aamuna sohvan alla enkä yltäny ite niihin, niin en voinu ees leikkiä palloleikkiä. Sitten kävin tutkimassa kylppäriä ja haistelemassa lattiakaivoa. Äiti on aina kieltäny nuolemasta kylppärin lattiaa ja nuuskimasta lattiakaivoa, mutta nyt se oli vielä nukkumassa niin sain rauhassa nuuskia sitä.

Se haisi tosi jännälle ja siinä oli silleen kivasti hiuksia tai jotain siinä ritilässä niin sitä oli tosi kiva kiskoa. Se ritilä lähti irti siitä lattiasta ku kiskoin! Heittelin sitä pitkin kylppäriä niistä hiuksista! Vähänkö oli parasta! Sitten mie heittelin sitä vielä olohuoneessaki! Mutta ne kaikki hiukset lähti siitä irti aina ku sitä heitteli niin sitten sitä ei enää voinu leikkiä. Onneksi oli vielä suihkumattoki! Sitä sai sitten repiä ja raadella ku se oli kivan pehmeä hampaiden välissä.

Kuva0002.jpg

Sitten menin vielä nukkuun äitin viereen.

Nytten äiti on siivonnu koko asunnon ja taas haisee pesuaine. Matotki se vei parvekkeelle. Mutta onneksi tuo parvekkeen ovi on koko aika auki niin voin mennä vahtiin aina ku joku menee ohi!

Taas kuuluu ääniä!
Taikuri