Hei taas!

Äiti ei ole päästäny minua taaskaan kunnolla koneelle pitkään aikaan. Sillä on muka jotain koulujuttuja tosi paljon tai sitten se on töissä. Tässä viimein kuva minusta uimassa!

Taikuriui.jpg

Oon käyny kesän aikana ilman äitiä kahessa näyttelyssäki! Enste kävin kesäpäivillä. Siellä olin Pirjon ja Kaukon kanssa, ku ne on niin kivoja ja niillä on kivoja koiria. Voitin ison vihreän kupillisen puruluita ja sellasen pokaalin!

Sitte kävin mummin ja Eijan ja Eijan koiran Taran kanssa näyttelyssä Pellossa. Sielläki oli tosi kivaa varsinki siellä kehässä ku sain olla siellä Raijan kanssa! Sitte lopuksi meillä oli piknikki juttu kaikkien kanssa ennen ku lähettiin kotia. Kotia ei kyllä ollu kiva tulla ku äiti ei ollukaan siellä. Etin oikein tarkkaan joka huoneen, mutta sitten mummi kerto että se on töissä vielä. Noh, jäin sitte yksin vahtimaan ja nukkumaan.

Mutta ennen nuita näyttelyitä kävin äitin ja Samin kanssa Näätämössä! Siellä oli ihan mahoton mäkäriä ja äiti piti pestä minut monta kertaa, että se sai kaikki irti minun niskasta ja pippelistä. Siellä ei tehny mieli olla kauaa ulkona muutaku välillä.

Mie pyyän äitiä laittamaan sieltä Näätämöstäki kuvan tähän myöhemmin, ku se otti minusta monta kuvaa ja yhessäki purin tosi isoa keppiä!

Taikuri